Feast Day

ursäkta mitt språk men voi vittu!! skrev just ett fint inlägg men nu försvann de.

På torsdagen firade vi feastday i skolan, som är nånsorts katolsk kyrko dag. Nå efter lite kyrka på morgonen blev det massor av mat i grupper som skolan blivit indelad in. Alla grupper var utklädda som olika yrken. Min grupp vann inte men de var riktit roligt

 

Dethär e från några veckor tillbaka då vi hade vår Katamatite bal! Riktigt lyckad kväll det också! Sen slog jag vad med en kompis att ifall han hittar några kengurun så tvättar jag hans bil, var säker på att vi inte sku se några för jag ser dom aldrig. Nå tadaa, detta var alltså helt bush så bilen var hur mutig som helst! Men biltvättarna här e roliga så det var inte så farligt.

Sen var ja på en annan bal Picola denna gång också helt kiva men jag kände nog inte tilräckligt med människor för att det sku ha vari super. Men joo kivakiva!

 

 

Sen var det Gemmas bal förra veckoslutet i Waaia, hon lagade mitt hår helt super fint me en ponnare och ett helt paket av pinnin(?) vad kallas dom.. Nojoo snyggt var det men en nightmare att ta ut nästa dag. Super kväll det också hehe.

Idag skall vi och träffa min area rep (som suger, hon borde hålla kontakt med mig vid jämna mellanrum har fått ett sms på 6månader) och träffa alla nya utbyteselever som kom till orådet i juli som alla brukar när dom åker änligt det ”vanilga” skolåret. Nå dom ska få massa info och regler som jag också fick när jag först kom och hade mitt möte. Men nu får jag vara den gamla eleven som är halvvägs. OJ OJ vad snabbt tiden gått!

Tack hej leverpastej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s